تاریخ امروز :

فقط مخصوص ورودی های 95

کلیه دانشجویان از طریق لینک زیر نسبت به پیشنهاد استاد راهنما اقدام کنند. همه دانشجویان حتی آنهایی که قبلا پیشنهاد خود را ایمیل کرده اند باید از طریق لینک زیر اقدام کنند و در صورت عدم اقدام، گروه، استاد راهنما را مشخص خواهد کرد. قبل از ثبت پیشنهاد به نکات زیر دقت کنید:

1- این لینک فقط از طریق کامپیوتر قابل استفاده است و با موبایل کار نمی کند

2- قبل از ثبت پیشنهاد ترتیب اسامی را با استفاده از فلش های بالا و پایین که به رنگ سبز و قرمز هستند، به دلخواه خود مرتب کنید

3- در انتخاب استاد راهنمای خود به موارد زیر دقت کنید. در صورت بروز هرگونه مشکل مدیر گروه مسئول مشکل به وجود آمده نیست:

• تخصص استاد راهنما به موضوع مد نظر شما نزدیک باشد.
  • استاد راهنما پاسخگوی شما باشد و برای شما وقت بگذارد.
  • تعامل استاد راهنما با شما مثبت باشد
  • استاد مربوطه ظرفیت خالی داشته باشد تا هنگام دفاع به مشکل نخورید چون در صورتیکه ظرفیت خالی نداشته باشد باید یک ترم اضافی منتظر بمانید و شهریه پرداخت کنید

تاریخ درج خبر:21 مهر ,1396 5:28 ب.ظ

تصویر ویژه

جمله ویژه

یک وقت جلوی شما یک سبد سیب می آورند ، شما اول برای کناریتان بر میدارید ، دوباره بعدی را به نفر بعدی می دهید

دقت کنید !!!

تا زمانی که برای دیگران بر میدارید سبد مقابل شما می ماند

ولی حالا تصور کنید همان اول برای خود بردارید ، میزبان سبد را به طرف نفر بعد می برد.

نعمت های زندگی نیز اینطور است

با بخشش ، سبد را مقابل خود نگه دارید ...

زیستن با استانداردهای "انسانیت" بسیار زیبا خواهد بود .

تقویم اموزشی
امتحانات 16/10/1396 - 28/10/1396